Εταιρική κοινωνική ευθύνη


Εδώ και 150 χρόνια, η MetLife είναι ένας καλός και χρήσιμος κοινωνικός εταίρος. Έχουμε σταθεί πλάι σε γενιές και γενιές ανθρώπων, για να προστατέψουμε τις οικονομίες, τις περιουσίες και τις οικογένειές τους, για να σχεδιάσουμε μαζί τους ένα καλύτερο μέλλον.

 

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Φιλοσοφία
Αν και η στρατηγική μας αλλάζει, για να προσαρμόζεται στις ανάγκες κάθε εποχής, οι αξίες μας είναι οι ρίζες των 150 χρόνων μας. Πιστεύουμε ότι βάζοντας πάνω απ’ όλα τους πελάτες μας, στοχεύοντας στο να κάνουμε τη δουλειά μας με απλούστερο τρόπο και στο να είμαστε οι καλύτεροι, ακολουθούμε τον δρόμο της επιτυχίας μαζί με τους πελάτες μας, σε όλον τον κόσμο, σαν μια МеtLife. Οne MetLife.
Στρατηγική
Το 2016 η MetLife, σε παγκόσμιο επίπεδο, ξεκίνησε έναν από τους πιο ριζικούς μετασχηματισμούς στην ιστορίας της. Μεταμορφώνεται σε έναν νέο, δυναμικό και ευέλικτο οργανισμό.

Η διαδικασία αυτής της μεταμόρφωσης ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2017, όταν παρουσιάσαμε τη νέα στρατηγική μας, μία νέα και φρέσκια οπτική του τρόπου με τον οποίο δουλεύουμε, η οποία μας επιτρέπει να αξιοποιούμε την παγκόσμια τεχνογνωσία.
Διαφάνεια
Συνεπείς στις παγκόσμιες δεσμεύσεις μας, για πλήρη διαφάνεια στις διαδικασίες μας και στο τρόπο λειτουργίας μας, ακολουθούμε πιστά έναν Κώδικα Συμπεριφοράς που εφαρμόζουμε σε κάθε αγορά στην οποία βρισκόμαστε.
Εταιρική κοινωνική ευθύνη
Εδώ και 150 χρόνια στον κόσμο και περισσότερα από 50 χρόνια στην Ελλάδα επενδύουμε συστηματικά στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το 2017, η MetLife και το MetLife Foundation προσέφεραν περσσότερα από $45 εκ. γι'αυτούς τους σκοπούς.
Κάνε καριέρα στη MetLife
Στη МеtLife, προκαλούμε τους εργαζόμενους μας να αναπτύσσουν τη δημιουργικότητά τους, να βρίσκουν νόημα στη δουλειά τους, να έχουν μία ισορροπημένη προσωπική και επαγγελματική ζωή, να προσπαθούν να είναι χρήσιμοι στους γύρω τους και στην κοινωνία.

Θέλουμε να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα, μέσα από διαρκή, εξατομικευμένη εκπαίδευση.
Οικονομικά Στοιχεία
Η καλή επιχειρηματική υγεία της MetLife αποτελεί την καλύτερη εγγύηση της ορθής και συνετής διαχείρισης των κεφαλαίων των ασφαλισμένων μας. Τα οικονομικά μας μεγέθη είναι ο «καθρέφτης» μας προς εσάς.
Η MetLife στην Ελλάδα
Πιστεύουμε στην Ελλάδα και βρισκόμαστε εδώ από το 1964, καθιερώνοντας τον θεσμό της ασφάλειας ζωής στη χώρα μας. Εκ τότε, πρωταγωνιστούμε στην ελληνική ασφαλιστική αγορά και είμαστε η Νο1 επιλογή, στον τομέα των ομαδικών ασφαλίσεων.
Η MetLife στο κόσμο
Το 2018, η MetLife, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ασφαλιστικών υπηρεσιών παγκοσμίως, συμπληρώνει 150 χρόνια δραστηριότητας. Από την ίδρυσή μας, το 1868, μέχρι σήμερα, αναπτυσσόμαστε μαζί με τους πελάτες μας και προσαρμοζόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες τους.
MetLife Foundation
At MetLife Foundation, we believe financial health belongs to everyone. We bring together bold solutions, deep financial expertise and meaningful grants to build financial health for people and communities that are underserved and aspire for more. We partner with organizations around the world to create financial health solutions and build stronger communities, engaging MetLife employee volunteers to help drive impact.
Τεχνολογία
Η έμφαση στην τεχνολογία και η συνεχής αναζήτηση της καινοτομίας είναι θεμελιώδεις πυλώνες της φιλοσοφίας της MetLife, για τη βελτίωση της εμπειρίας των ασφαλισμένων μας και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή τους.
Για Ιδιώτες
Περισσότερο από μισό αιώνα στην Ελλάδα, προσφέρουμε προγράμματα υγείας, προστασίας, δημιουργίας και αξιοποίησης κεφαλαίου που προσαρμόζονται στα μέτρα σας και στα μέτρα της οικογένειάς σας. Με τη MetLife είστε ξέγνοιαστοι και ασφαλείς!
Για Επιχειρήσεις
Εμπιστεύεστε τη MetLife, τη Νο 1 εταιρεία στις ομαδικές ασφαλίσεις, πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, για προγράμματα που προσαρμόζονται συνεχώς στα δικά σας μέτρα.
Advanced Benefit Club για Ιδιώτες
Η σιγουριά ενός ισχυρού δικτύου νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων.
Το ABC είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο νοσοκομείων, ιατρών και διαγνωστικών κέντρων, που σας προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.
Advanced Benefit Club για Επιχειρήσεις
Η σιγουριά ενός ισχυρού δικτύου νοσοκομείων, γιατρών και διαγνωστικών κέντρων.
Το ABC είναι ένα πανελλαδικό δίκτυο νοσοκομείων, ιατρών και διαγνωστικών κέντρων, που σας προσφέρει ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες.

Πηγή: Metlife.gr , Metlife.com