Η δύναμη της ομάδας είναι κάθε ξεχωριστό μέλος της

Η δύναμη κάθε μέλους είναι η ομάδα.

Phil Jackson

Κυριάκος Χατζηστεφάνου, DMS, CMI

Λήψη βιογραφικού

Λήψη βιογραφικού

Βιογραφικό Σημείωμα  - https://chatzistefanou.gr/cvgr/

Ο Κυριάκος ξεκίνησε την ασφαλιστική του καριέρα στην Alico (A.I.G Group) το 1992, η οποία αργότερα μετονομάστηκε σε MetLife το 2011 και συγχωνεύθηκε με την NNHellas το 2021/22. Κατέχει πτυχίο ως βοηθός Λογιστή, δίπλωμα στη διοίκηση επιχειρήσεων από το Kingston University που απέκτησε το 2007 και δίπλωμα από το Chartered Management Institute (CMI) που απέκτησε το 2008.

Ως ισόβιο μέλος του Ελληνικού Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife, έχει διακριθεί πέντε φορές, για την πρώτη θέση σε διατηρησιμότητα συμβολαίων στην Ελλάδα, την Ευρώπη και Παγκοσμίως. Μέχρι σήμερα έχει συμμετάσχει ενεργά σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά συνέδρια της εταιρείας του και του Ασφαλιστικού χώρου σε Ελλάδα και Παγκόσμια.

Το 2009, επιλέχθηκε από το MDRT (Million Dollar Round Table, The Premier Association of Financial Professionals) ως Area Chair για τα μέλη στη Βόρεια Ελλάδα μέχρι το 2013. Στη συνέχεια, από το 2013 έως το 2014, διετέλεσε Country Chair των μελών στην Ελλάδα. Η θητεία του παρατάθηκε για τα έτη 2016 έως 2018. Το 2020, ορίστηκε από τον MDRT ως Zone Chair για τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ζώνης 2020-2022 και στην συνέχεια ως Region Chair της Περιφέρειας Ευρώπης - Ωκεανίας 2022-2024. Έγινε ισόβιο μέλος του MDRT το 2017.

Από το 1999, ο Κυριάκος διετέλεσε μέλος της Alico and Metlife Ακαδημίας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα, αξιοποιώντας πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας για την παροχή σεμιναρίων, διαλέξεων και ομιλιών παγκοσμίως για την εταιρεία του και την ασφαλιστική αγορά. Η τεχνογνωσία του καλύπτει ολόκληρο τον κύκλο ασφαλιστικών πωλήσεων, προσφέροντας ολοκληρωμένες γνώσεις για κάθε στάδιο και πτυχή.

Η εστίασή του ήταν και είναι στην ανάπτυξη αποτελεσματικών εργαλείων για την υποστήριξη των ασφαλιστικών συμβούλων. Μέσα από επιμελημένες εκπαιδευτικές συνεδρίες τύπου σεμιναρίου, εμφύσησε σε μεθοδολογίες μάθησης, ενδυνάμωσης και κινήτρων μεταξύ των συμμετεχόντων. Τα συντριπτικά θετικά σχόλια από τους συμμετέχοντες υπογραμμίζουν το σημαντικό αντίκτυπο αυτών των πρωτοβουλιών.

Στα σημαντικά επαγγελματικά του επιτεύγματα συγκαταλέγεται η βράβευση με το βραβείο ήθους "Γ. Σκαλίγκου" το 2007 και η παρουσία του στο Gallery of Stars της MetLife, που θεωρείται μία από τις υψηλότερες διακρίσεις για τον ασφαλιστικό σύμβουλο. Ο Κυριάκος έχει αναγνωριστεί για τη συμβολή του στον ασφαλιστικό κλάδο, μιλώντας σε συνέδρια τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εδώ και πολλά χρόνια. Από το 2018, είναι ομιλητής στα ετήσια συνέδρια του MDRT στις ΗΠΑ.

Είναι παντρεμένος με την Πουλχερία, Βρεφονηπιοκόμο και Παρασκευάστρια Ιατρικών Εργαστηρίων, και έχουν δύο παιδιά, τη Φωτεινή και τον Παναγιώτη.

Το αγαπημένο του μότο είναι: “We are only limited in our mind by the boundaries we set”

 

Συγγραφικό έργο  - https://noboundaries.chatzistefanou.com/booken/

Το 2009, επιμελείται το βιβλίο "19 Πρωταγωνιστές της Ιδιωτικής Ασφάλισης" με τον συνάδελφό του κ. Δημήτριο Καστρινάκη, που εκδόθηκε από το "Financial Forum" στα Ελληνικά.

Το 2020, έγραψε το βιβλίο του "Philotimo", το οποίο εκδόθηκε από τις εκδόσεις "Financial Forum" στα Αγγλικά.

Το 2022, δημοσίευσε το βιβλίο του «Referrals! Πόσο δυνατό είναι το αποτύπωμά σου;» στα Ελληνικά, Αγγλικά και Πολωνικά μέσω των εκδόσεων "Disigma" για Παγκόσμια διανομή και των εκδόσεων "Financial Forum" για την Ελλάδα. Τα βιβλία του περιλαμβάνονται σε πολυάριθμες βιβλιοθήκες παγκοσμίως, μεταξύ των οποίων στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Αργεντινή και την Καλιφόρνια.

WEBSITES: https://chatzistefanou.gr,  https://chatzistefanou.comhttps://noboundaries.chatzistefanou.comACHIEVEMENT HIGHLIGHTS