Η δύναμη της ομάδας είναι κάθε ξεχωριστό μέλος της

Η δύναμη κάθε μέλους είναι η ομάδα.

Phil Jackson

Κυριάκος Χατζηστεφάνου

Ο Κυριάκος ξεκίνησε την ασφαλιστική του σταδιοδρομία στην Alico το 1992 (MetLife μετονομάσθηκε από το 2011).

Έχει πτυχίο βοηθού Λογιστή, Diploma στο Management από το Kingston University το 2007 και το Chartered Management Institute - CMI το 2008.

Είναι Ισόβιο μέλος του Ελληνικού Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife. Διακρίθηκε 5 φορές για την πρώτη θέση σε διατηρησιμότητα συμβολαίων σε Ελλάδα, Ευρώπη και Παγκοσμίως, ενώ συμμετέχει σε πολυάριθμα εκπαιδευτικά συνέδρια της εταιρείας μέχρι σήμερα.

Το 2009 επιμελήθηκε με τον συνάδελφό του κο Δ. Καστρινάκη το βιβλίο τους ''19 Πρωταγωνιστές της ιδιωτικής Ασφάλισης" των εκδόσεων «FINANCIAL FORUM».

Το 2009 του ανατέθηκε από το MDRT (Million Dollar Round Table, The Premier Association of Financial Professionals), η εκπροσώπηση της επικοινωνίας μελών για την Βόρειο Ελλάδα μέχρι το 2013. Το 2013 - 2014 ανέλαβε Εκπρόσωπος Επικοινωνίας Μελών MDRT Ελλάδος. Η θητεία του ανανεώθηκε για τα έτη 2016 - 2018 και είναι Iσόβιο Mέλος.

Το 2020 επιλέχθηκε από το MDRT ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας Μελών της Ευρωπαϊκής Ζώνης 2020-2021

Το 2020 έγραψε το βιβλίο του "Philotimo" των εκδόσεων "Financial Forum".

Σημαντικότερες επιτυχίες στην καριέρα του, η κατάκτηση του Βραβείου ήθους «Γ. Σκαλίγκου» το 2007 και η ένταξη του στο Gallery of Stars της MetLife, όπου θεωρείται από τις κορωνίδες των διακρίσεων στην καριέρα ενός ασφαλιστικού συμβούλου στις τάξεις της εταιρείας.

Διακρίνεται επί σειρά ετών για τις επιδόσεις του στον ασφαλιστικό χώρο συμμετέχοντας ως ομιλητής σε συνέδρια εντός και εκτός Ελλάδος. Από το 2018 είναι ομιλητής στα ετήσια συνέδρια του MDRT σε Αμερική και Καναδά.

Ο Κυριάκος είναι παντρεμένος με την Πουλχερία που είναι Βρεφονηπιοκόμος και έχουν δύο παιδιά την Φωτεινή και τον Παναγιώτη.ACHIEVEMENT HIGHLIGHTS